Mobilni telefon069 042 408 Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Servis klima

Frigocooler d.o.o. se bavi ugradnjom, servisiranjem i popravkom klima uredjaja.

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja novog klima uredjaja ili redovni godišnji servis, ukoliko imate kvar na Vašem klima uredjaju na pravom ste mestu.

Pozovite nas i naš obučeni tim će u najkraćem roku izaći na teren i u susret Vašim potrebama. Naši radnici će servisirati vaše uređaje i pružiti Vam punu uslugu na jednom mestu. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenta su naša najbolja preporuka.

Udahnite i vi punim plućima, bez grinja, prašine i bakterija koje se neprestano nakupljaju u vašim klima uredjajima. Lakše i lepše se diše uz naš kvalitetan servis.

U susret lepom vremenu koračajte u društvu pravih profesionalaca. Naša firma beleži konstantan uspon u pogledu broja novih klijenata kao i zadržavanju postojećih klijenata koji su ujedno naša najbolja referenca i preporuka. Frigocooler d.o.o. Vas poziva da i Vi postanete zadovoljni korisnik naših usluga.

Pod servisom se podrazumijeva:

  • kompletno pranje spoljne i unutrašnje jedinice
  • bakteriološka dezinfekcija
  • provera stanja freona i dopuna freonom ukoliko je to neophodno
  • pregled instalacija